Hurom adagoló tartály HW Smart –
Éttermekbe / Szállodákba / Juice Bárokba
Hurom adagoló tartály, ami mindenre képes!
A HW Smart Hopper tartálynak háromszor nagyobb betöltőnyílása van, mint a korábbi szériának.
Egész alma és narancs, amit nem kell szeletelni? Igen! A HW Smart Hopper tartállyal ezt egyszerűen meg lehet valósítani, mert a nagy kapacitású, 1 literes Hurom adagoló tartályba gond nélkül beleférnek az összetevők akár egyben is!
A Hurom HW Professzionális lassú présgép elsősorban ételt/italt kínáló létesítményeknek készült, mint pl. éttermek, szállodák, juice bárok, ahol a folyamatos működés az elvárt.
Hurom adagoló tartály: könnyű juice-olás
A tartály lehetővé teszi a zöldségek és gyümölcsök folyamatos betöltését. Az S-alakú őrlőelem aprítja fel a hozzávalókat és tolja lefelé a facsaróba. A csiga tovább aprítja és összezúzza az összetevőket, melyeket fokozatosan lefelé mozgat.
Időt és pénzt takaríthat meg
A nagy betöltőnyílásnak köszönhetően rövid idő alatt nagy mennyiségű gyümölcslevet készíthetünk. Az egyedülálló ONE STOP technológiának köszönhetően (a gyümölcsöket, zöldségeket nem kell összevágni apró darabokra) egyszerre betöltheti az összetevőket a tartályba és amíg a gép dolgozik előkészítheti a következő juice-hoz a gyümölcsöket, zöldségeket. Ha az előkészítés gyorsaságáról, a lé minőségéről és a hatékonyságról van szó, a HW Smart-nak nincs párja.
Technikai adatok:
A HW Smart tartály a Hurom HW gyümölcspréssel kompatibilis.
Neked tervezve
Világ első
A Hurom által kifejlesztett és szabadalmaztatott („Vertical Cold Press Juicers”) első lassú prés a világon.
|
Csendes és könnyen tisztítható
A csendes motor lehetővé teszi, hogy reggel ne zavarj fel senkit, és a tisztítás is csak néhány percet vesz igénybe.
|
Biztonságos működés
A Hurom prések 100%-ban BPA-mentesek és nincsenek bennük pengék vagy éles alkatrészek, így teljesen biztonságosak az egész családod számára.
|
Természetes íz
A lassú préselés több levet nyom ki az alapanyagokból, így finom ízű lé készül, ami akár 72 óráig is eláll.
|
Több tápanyag, minimális oxidáció
A lassúprés technológia segítségével a gyümölcsök és zöldségek lé tartalmát alacsony fordulatszámon préseli ki, így minimálisra csökkenti az alapanyagok károsodását, megőrizve az eredeti ízt és tápértéket.
|
|