Készülékek

Az Instant Vortex Air Fryer készülékek olyan prémium forrólevegős technológiával dolgoznak, ami garantálja a modern, egészségmegőrző ételkészítést. A modellek több funkciósak: speciális diétához, életmódváltáshoz, hagyományos ételekhez egyaránt ajánljuk. Fontosnak tartjuk a folyamatos innovációt és az olyan technológiákat melyek segítségével a hétköznapi gyors étkezések felválthatóak minőségi, tápláló ételek készítésére, fogyasztására. Az Instant márka pont ilyen: garancia a minőségre, az innovatív technológiára és az egészségesebb ételmód kialakítására, fenntartására!

A Vortex az air fryer-ek csúcsminőségét képviseli, hiszen az új generációk már olyan sütési funkciókkal vannak ellátva, mint a szagsemlegesítő, a készüléket már nem kell kinyitni a sütés során, hiszen az átlátszó kosár panel lehetővé teszi a folyamat ellenőrzését.

A Vortex air fryer nagyon tartós készülék, különböző előre programozott ételek készíthetőek vele: süthetünk, piríthatunk vagy akár grillezhetünk és aszalhatunk is vele. A kijelzőnek köszönhetően a kezelése egyszerű. 95%-kal kevesebb olajat használva ropogós, ízletes ételek készülhetnek benne! Időt és energiát takarít meg, így válhat igazi örömmé az otthoni ételkészítés!

Válaszd a megbízható minőséget, az Instant Brand Vortex sütőjét! 

9 termék 1 9