Rólunk

Elkötelezettségünk egy olyan innovatív technológiára fókuszálni, ami az egészséges életstílust képviseli a mai rohanó világban. Az egészség ajándék, vigyázzunk rá, támogassuk azt minden lehetséges módon.

Cégünk, a Hurom Hungary Kft. 2014-ben alakult. Kínálatunk egyik legfontosabb termékei a HUROM PRÉMIUM kategóriás hidegen sajtoló zöldség- és gyümölcsprések, a Vitamix csúcsminőségű blenderei, az egyedülálló Instant Pot multifunkciós főzőedények és az Instant Vortex Air Fryer készülékek, melyekben az elegancia társul a prémium minőséggel és a magas szintű technológiával. 

TopJuicers elnevezésű oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítsen az embereknek az egészségmegőrzésben, rehabilitációban, az egészségtudatos életmód kialakításában és megtartásában. A webshopban kínált készülékek mindegyike alkalmas arra, hogy egészségesebben tudjunk élni. A termékek a legújabb technológiákat ötvözik a felhasználóbarát kialakításokkal. Legtöbbjük az immunrendszer erősítést szolgálja olyan formában, ami más, hétköznapi termékkel csak részben, esetleg kedvezőtlenebb minősében, vagy nem ár-érték arányos formában lenne elérhető. A webshopunkban kínált gépek olyan pozitív jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hosszútávon támogatják az életminőség javulását.

Kiemelt márkánk, a HUROM, a Slow & Cold Press Juicers globális vezetője, aki 1974 óta piacvezető a prémium lassú préselésű gyümölcsprések gyártásában. Jelenleg a világ több mint 50 országában van aktív szabadalma és termékforgalmazása. A Hurom a táplálkozást és egészségmegőrzést célzó kultúra élvonalában áll. Professzionális termékei mellett, jelentős mértékben fektet be egészséges termékek kutatásába és fejlesztésébe is. Szerepe úttörő a piacon, technológiája világszerte elismert.

 

A HUROM Slow Juicer az első, ami alkalmazza az Alacsony Sebességű Technológiai Rendszert (Low Speed Technology System = LSTS). A LSTS módszer lehetővé teszi, hogy a Slow Juicer a maximális mennyiségű tápanyagot, vitamint, ízt és levet sajtolja ki a gyümölcsből, zöldségből, leveles zöldfélékből, mandula- és kesudió tej készítésére is alkalmas. A hidegen sajtolási technológia az eredménye egy több, mint 40 éven át tartó juice-olási és táplálkozási kutatómunkának.

 

Hurom présgépeink világszinten a legismertebben és kategóriájukban a legkedveltebbek, mert több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet és gazdagabb ízvilágot őriznek meg. Vegán, raw-vegán életmódot folytatott embereknek, allergiában, gyenge immunrendszerrel küszködő betegeknek, sportolóknak, illetve erős fizikai és szellemi megterhelés alatt állóknak nélkülözhetetlen a Hurom slow juicer gyümölcsprés használata.

 

Hurommal élni egy életforma, ami azt jelenti, tudatosan táplálkozunk, növeljük energiaszintünket, fokozzuk testünk és szellemünk vitalitását, egy magasabb szintű életmódot élünk.

 

A TopJuicers oldalon található, egyéb általunk forgalmazott termékek (JTC Omniblend és Vitamix turmixgépek, Instant Pot multifunkciós főzőedények, Instant Vortex Air Fryerek, Cosori Air Fryerek, Yoda hidegen sajtoló olajprés, Angel Juicer prések) szintén prémium minőségű, az egészséges életmódot, táplálkozást támogató termékek, melyek a modern háztartások és a hétköznapi élet elengedhetetlen kellékei.