Miért a Hurom?

Hurom: a legtökéletesebb út, hogy igazán természetes és egészséges leveket igyunk!

A Hurom elkötelezett híve az egészségmegőrzésnek. Mottói között szerepel a ,,lassan”, ,,természetesen” és ,,emberségesen”, míg más gyártók hívószava a ,,gyorsaság”, ,,technológia” és a ,,profit”.
A Hurom a természet megértését, megélését és nagyrabecsülését helyezi a fókuszba.
A technológiát pusztán közvetítőnek használja, hogy a háztartások nap, mint nap meg tudjanak telni természettel, egészséggel.

Miért más a lassú préselés egy Hurom juicerrel?

Az ízekkel és tápanyagokkal teli gyümölcslevek titka a Hurom által szabadalmaztatott Slow Squeeze technológia. A váltóáramú (AC) motor, amely alacsony zaj- és rezgésszintjéről ismert, lehetővé teszi, hogy zajmentes környezetben készítsen gyümölcslevet. A Hurom gyümölcspréseket úgy optimalizálták, hogy minden alkalommal tökéletes és prémium minőségű gyümölcslevet készítsen. A Slow Squeeze technológia ezen a három lépésen keresztül dolgozza fel az összetevőket, hogy valóban értékes gyümölcslevet kapjunk: préselés, szűrés és blendelés.

Préselés

A Hurom finoman, alacsony fordulatszámon sajtolja ki a tápanyagokat az összetevőkből, anélkül, hogy bármiféle oxidációt, súrlódást okozna, ami elpusztítaná az értékes vitaminokat, enzimeket. Ennek a korszerű, világszinten is jelentős újításnak köszönhetően a Hurom megőrzi az alapanyagok természetes ízét és tápértéktartalmát, a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb módon. A Hurom prések csigája ultémból készült, egy olyan környezetbarát anyagból, ami rendkívül tartós és garantálja a szinte folyamatos használatot is mindenféle kockázat nélkül.

 

Szűrő

A préselés után a lé egy finom szűrőn (0,3 mm-es szitán, vagy öntvény szűrőn) halad keresztül, ami azt eredményezi, hogy az italunk még homogénebb lesz. A szűrő garantálja azt is, hogy a nehezen emészthető rostok és szilárd összetevők ne kerülhessenk bele a levekbe, azaz minőségileg optimálisabb lesz azok állaga, ami segíti a tápanyagok felszívódását is.

A tartós poliéterimidből (PEI) és nagy szilárdságú rozsdamentes acélból készült szűrő hatékonyan bírja a nagy nyomást, hozzájárulva a lassú gyümölcsprés hosszú élettartamához.

Blend

A tökéletes levek előállítása érdekében a Hurom gyümölcsprések egy speciális forgó kefét is használnak, hogy minden íz és tápanyag összhangba kerüljön és nagy mennyiségben, élvezeti és egészsgégi szempontból is értékesek legyenek. Miért van erre szükség? A többféle összetevőből álló juice-ok (különböző gyümölcsök, zöldségek felhasználásával) esetében fontos, hogy az elészült ital állaga, aromája is vonzó, gazdag legyen. A Hurom prések ebben is kimagaslóan jók: úgy keverik össze az ízeket, hogy a végeredmény egy tartalmas, bársonyos állagú, friss ital legyen!

All-in-One multifunkciós csiga-szűrő rendszer egy egysébe olvasztva!

A Hurom H300, H310A és H400 legnagyobb újdonsága a multifunkciós csiga-szűrő, amivel bármikor gond nélkül készíthető el: juice, smoothie, magtej, fagylalt/sorbet. Egyszerűen helyezze be a multicsigát a tartályba és a készülék máris készen áll a használatra. Ez az innováció nem csak a tisztításra szoruló alkatrészek számát csökkenti, hanem a folyamat hatékonyságát is javítja: több lé, több egészség! Mindössze 3 olyan alkatrész van, amelyet minden használat után meg kell tisztítani. A speciálisan kialakított szűrők minimalizálják a pép felhalmozódását a rések között. Ezenkívül a könnyen eltávolítható szilikon tömítések és a pépkimenet csuklós nyílása révén minden zug megközelíthető és alaposan tisztítható. Lágy vagy kemény gyümölcsökből/zöldségekből készíthet juice-okat vagy fagylaltot is egyetlen multicsigával! A készülék aprítja, szinte darálja a zöldségeket. Számos új biztonsági funkciót kapott, mint például a beépített, automatikus “reverse” üzemmód, ami az extrém kemény összetevők esetében magától kapcsol át a juice funkcióból, az úgynevezett “visszatekerésbe”. Egyféle konzisztenciát képes csinálni.

Öntvény szűrős rendszer

Az egymásba simuló műanyag szűrők, amellett, hogy pillanatok alatt, folyóvízzel tisztíthatóak, szinte teljesen kipréselik az alapanyagokból a levet. Ilyen öntvény szűrős rendszerrel rendelkezik a H201 és M100-as lassú prések. Az Easy technológiának köszönhetően a gépek könnyen szét- és összeszerelhetőek. Ki- és bekapcsolásuk egyszerű, adagoló tartályuk a kemény és puha alapanyagok feldolgozásához is kiváló.

 

Hurom: út a természettől az emberig!

A Hurom folyamatosan fejleszti technológiáját, hogy az egészségtudatos elképzelésük mindig összehangban legyen a felhasználói igényekkel. 

A modern ember táplálkozási szokásai

A helytelen táplálkozás, mint potenciális veszélyforrás egészségünkre

Napjainkban rengeteg ember szenved valamilyen fajta betegségtől, könnyűektől és súlyosaktól egyaránt, mint a rák, a cukorbetegség és az elhízás, melyek okozója sokszor a helytelen táplálkozás, egészségtelen, mozgásszegény életmód, munkahelyi túlterheltség és a túlzott stressz. A rendszertelen étkezés és állandó ,,itt-ott-evés” alacsony mennyiségű zöldség és gyümölcs bevitelt és túltáplálkozást eredményez, e helyett pedig egy magas kalóriaszámú étrend alakul ki nagyarányú cukor, zsír és só bevitelével.

Minél többet eszünk, annál nagyobb kárt okozunk?

2012-ben az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organisation – WHO) bejelentette, hogy a világon a 20 év felettiek közül 1.4 billió ember túlsúlyos, és 500 millió pedig elhízott. A túlsúlyosság ill. az elhízás a fő rizikó faktorai a szívbetegségeknek, ami első helyen helyezkedik el a halált okozó tényezők között a világon. Majdnem 80%-ot éri el a túlsúlyos emberek száma a fejlett országokban, mint az Egyesült Államok, ami globális egészségügyi problémává emelkedett. Ez szorosan összefügg a helytelen táplálkozással és a mozgásszegény életmóddal. A betegségek arányszáma, beleértve a felnőtt betegségeket ami az elhízástól és a helytelen étrendből fakad, veszélyesen magas. A kiegyensúlyozatlan tápanyagbevitel káros az egészségre, függetlenül attól, hogy mennyit eszünk.

Amikor a természet éltető ereje beköltözik otthonodba egy Hurom prés formájában!

A zöldségek és gyümölcsök felszívódása négyszer gyorsabb és hatékonyabb Juice formájában, mint egészben való elfogyasztásukkor. A Hurom juice teljes mértékben mentes a mesterséges édesítőktől, mesterséges színezőanyagoktól és tartósítószerektől. A sajtolással a magok és a zöldség-gyümölcshéj is facsarható, ami megőriz 4 további esszenciális tápanyagot, ami segít a különböző betegségek, beleértve a rákos megbetegedések elkerülésében. Ezen kívül életerőt és energiát ad. Minden erőfeszítés, amit dedikáltan az egészségünk érdekében teszünk, meghálálja magát. A Hurom ebben támogatja a felhasználókat: inspirál, erőt, hitet ad egy jobb életminőség megteremtéséhez, fenntartásához. Receptre kellene felírni: nem csupán a testünket táplálják a Hurom préssel készült színes, illatos italok, hanem mentális egészségünket is!

 

Egy pohár Hurom juice testünk gyógyításáért

Antioxidáns, öregedésgátló juice

Az egészségtelen táplálkozás, ételadalékok, túlevés okozta szabadgyökök felgyorsítják az öregedést és degeneratív betegségeket vagy rákot idézhetnek elő. A Hurom juice, lényegében egy antioxidáns juice, mely vitaminokban, antociánban, katalizátorenzimekben és egyéb tápanyagokban gazdag, és elnyomja a szabadgyököket.

Fitokemikália, a felemelkedõ 7. tápanyag

A fitokemikália, mely a zöldségek-gyümölcsök élénk színeinek forrása, eltávolítja a szabadgyököket, lévén, hogy antociánban, polifenolban, flavonoidokban stb. gazdag. Emellett megerősíti az immunrendszert, megelőzi az érelmeszesedést és javítja a látást.

Fogyassza a fitokemikáliék minél szélesebb skáláját a sokoldalú Hurom juice-ok által.

 

Antioxidáns hatások

Hurom juice vs. nagysebességű juice

Hurom juice, teli friss enzimekkel

A gyümölcsökben lévő enzimek frissek és a Hurom juice tele van velük, nem úgy, mint a piacra termelt és feldolgozott termékek.

Enzim, a fogyasztás helyes útja

Az enzimek, melyek a szervezet megfelelő működésében játszanak fontos szerepet, tönkremennek 40 – 60º C fölött. Ezért például a palackozott vagy dobozos szőlőlevek, amik piacra gyártódnak, hőkezelésen esnek át, vagyis nem tartalmaznak enzimeket. A Hurom préssel készült levek viszont megőrzik a természetet teljes egészében és a legjobb, legtermészetesebb formát kínálják az enzimek elfogyasztására.

 

Antioxidáns hatások

Hurom juice vs. piacra termelt és feldolgozott termék

Hurom, a család egészségéért!

A Hurom minőség egyben garancia arra is, hogy a kicsik és idősebbek is megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget fogyasszanak!

A Hurommal bárki készíthet magának ízletes juice-okat saját ízlése szerint, olyanokat, melyet egy bolt polcáról sem tud lemelni.

 

 

Hurom SST™ (Slow Squeezing Technology – Hidegen Sajtolási Technológia)
szabadalmaztatott új technológia, amely világelső is egyben!

A Hurom finoman, lassan, hidegen sajtolja az összetevőket, kifejezetten alacsony fordulatszámon fut anélkül, hogy bármiféle felmelegedést, súrlódást okozna a készülék működés közben. Ez más, hagyományos gépnél, centrifugánál nem valósul meg, ugyanis azok nagysebességű forgó pengéket haszálnak. A Hurom korszerű SST technológiája garantálja a magas vitamin és enzim tartalmat.  A Hurom garnacia a természetes, adalékmentes ízekre.

Ultém csiga: nagyon új és nagyon környezetbarát

A csiga, ami az SST™ kulcsa, egy finoman megmunkált, de rendkívül erős összetételű új anyagból készült, amelynek neve: ultém. A speciális csiga nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Hurom juicer képes legyen megőrizni  a levekben a tápanyagokat, illetve megóvja a préselt italok értékes tartalmát a károsodástól. Egy Hurom lassú prés 100°C-ig hígítatlan, friss juice-t készít, megőrizve eredeti zamatokat. A Hurom levek tartósabbak is a hagyományos préssel készültektől. A Hurom innovatív technológiája számos díjat is nyert, és villámsebesen repítette a márkát a prémium kategóriás egészségmegőrző termékek világába.

 

Hurom: harmónia ember és technológia között

Felhasználóbarát fejlesztések 

Mivel a Hurom hitvallás középpontjában az ember és az egészségmegőrzés állnak, ezért a gyártó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy lépést tartson korunkkal és a fogyasztók valós igényeire reagáljon az új modellekkel. A legtöbb új Hurom prés már szinte önmagától működik és olyan biztonsági funkciókat kapott, aminek hála akár egy kamasz is bátran készíthet magának friss italokat, vagy akár fagylaltot is bármikor.

24 termék