Készülékek

Hurom készülékeinkkel egészséges, gazdag tápanyag tartalmú italok készíthetőek, melyek támogatják a szervezetünket. A lassú prés használata nagyon egyszerű és gyors így kismamák, diétázók, szigorú edzéstervet tartók számára is segítség a mindennapokban!

A lassú préselésű technológiának köszönhetően kíméletesen préseli ki az alapanyagokból a levet, ezáltal maximális a kinyert lének a hozama, amiben több a tápérték, az enzimek és a vitaminok. Megőrzi a zöldség és gyümölcs eredeti íz- és színvilágát, valamint a kinyert lé eltarthatóságát is növeli. A Hurom préssel készíthetünk zöld leveket, búzafűlét, zöldség és gyümölcs juice-kat, illetve magtejeket is. Működése szinte hangtalan, a tisztítása pedig néhány másodpercet vesz igénybe.

A Hurom márkanév garancia a megbízhatóságra, a kifogástalan minőségre, hiszen az első olyan cég volt, akik gyümölcsprést kezdtek el gyártani és az idők során a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztették készülékeiket. A prémium minőségnek köszönhetően a legjobb anyagokból készül, valamint a géptestre, motorra 10 év garancia van. 

A Hurom a legjobb választás, hiszen felhasználó barát, hosszútávon segíti az egészségünk megőrzését, hiszen kiváló juice-okat, smoothie-kat, sorbet-ket és magtejeket készülhetnek vele!

Juiceolj minden nap, használd a természet éltető erejét!

25 termék