Készülékek

Az Instant Pot készülékeink azoknak segítség, ahol a mindennapok pörgése mellett kevés idő jut a főzésre. Egy tartós okos főzőedény, amivel különböző előre beállított programokkal könnyedén tudunk étel különlegességeket készíteni, például lassú főzést, pirítást vagy szuvidálást, mindezeket egy készüléken belül.

Az Instant Pot multifunkciós főzőedények a modern konyha alap kellékei. Forradalmasítják az otthoni ételkészítést, így kezdő és profi „kukták” is hatékonyan kihasználhatják a készülékeket így spórolva időt és energiát is. Minden korosztály biztonsággal használhatja.

Az Instant Pot okos készülékek levesek, húsok, pörkölt, bab, chili, zabkása, rizs és gabonafélék, illetve szárnyasok készítésére is alkalmasak, sőt kiválóan használhatók gőzölésre,vagy akár joghurtok otthoni előállítására is. Az edények 70%-kal gyorsabb főzési idejükkel hatékony kiegészítői kis és nagyobb létszámú családoknak, háztartásoknak. A belső edények mosogatógépben könnyedén elmoshatóak. A konyhai gépek közül nagyon jó befektetés kis- és nagy létszámú háztartásoknak is.

Főzz okosan, táplálkozz egészségesen!


9 termék 1 9