Partnereink

Partnereink – ők is TopJuicers termékeket használnak

 

PAULI ZOLTÁN

TULAJDONOS KONYHAFŐNÖK: PalKonyha

„ Alapvetően a készülék beváltotta a hozzá fűzött reményeket, azóta is napi használatban van mindenféle meghibásodás nélkül.  Főleg pürésítésre használom hideg-, meleg levesek, mártások készítésekor.  Használtuk már tematikus koktél hétvégén különleges italok készítésére is.  Szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy ne a technológia legyen a kreativitás hátráltatója. Mindenki megérdemli, hogy szuper gépekkel dolgozhasson a konyhájában.“ (Vitamix A3500 blender)

MUNIÁN ÉVA

JUICE TERAPEUTA

„ Juice terepautaként fontos, hogy milyen gépet használok, ajánlk a klienseimnek, hiszen egy 30 napos juicekúra alatt akár 120 liter juicet is készítünk, iszunk meg, ami kb. 240 kg zöldség-gyümölcs feldolgozását, juicozását jelenti. Miért nagyszerű ez a Hurom H320N gép? Mert mindent tud: a használata gyors, kényelmes, egyszerű, és tiszta juice-t készít bármiből.“ (Hurom H320N slow juicer)

 

NÉMETH DÓRI

FITNESS VILÁGBAJNOK

„ A legjobb társam a présgépek ferrarija, a Dahlert by Hurom présgép, ami hideg sajtolás során, lassú facsarással présel, megőrizve teljesen a vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, fitonutrienseket és antioxidánsokat. Könnyen tisztítható, mindössze 5 elemből áll. Tényleg kiprésel minden levet a zöldségekből/gyümölcsökből. Időtálló: 2 éve minden nap használom, van, hogy többször is, és maximálisan bírja a strapát.“ (Dahlert by Hurom slow juicer)

SZABÓ BENEDEK

BENI KONYHÁJA GASZTRO BLOG

„ Nagyon jó, hogy ilyen halk az Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer. Fullos, hogy ilyen sok sütési mód van rajta és nagyon egyszerű kezelni, ráadásul az érintést is jól érzékeli, nem kell össze-vissza erőből nyomogatni a display-t. Kifejezetten hasznos, hogy van benne lámpa és lehet látni, hogyan sül az étel, így nem kell feleslegesen nyitogatni a kosarat. De talán, ami a legvonzóbb benne, az az, hogy könnyen tisztítható! “ (Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer)

 

KATONA GITTA

VEGÁN ÉLETMÓDSZAKÉRTŐ

„Hosszú távon a prémium gépek hozzák el azokat az ízeket, fontos tápanyagokat, amelyek a sikeres életmódváltáshoz kitartást adnak, eredményeket hoznak.” (Hurom H200 All-in-One slow juicer)

CSÁSZÁR FRANCISKA

VEGÁN CHEF

„Egy prémium géppel gyorsabban, könnyebben tudunk dolgozni és a végeredmény is jobb lesz mint egy hagyományos géppel. A hagyományos gépek gyakran 1-2 év után tönkremennek, addig egy prémium gép akár 10 évig is kiszolgál minket.”

 

ANFISA

BEAUTY COACH

„Néhány perc alatt is fantasztikus leveket lehet készíteni, nem kell ezzel rengeteg időt tölteni. A gépbe akár egészben is bele lehet tenni az alapanyagokat, nincs szükség szeletelésre, de emellett az elmosási, elpakolási idő is rendkívül kevés.” (Hurom H200 All-in-One slow juicer)

 

CZAKÓ DÓRI

ÉLELMISZERMÉRNÖK, #czakoeszik HEALTH GUIDE MEGALAPÍTÓJA

„Mindennap használom valamihez a Vitamix-et. A reggeli zabpalacsinta tésztájától elkezdve, az összes krémleveshez, mindenféle szószos tésztákhoz vagy mártogatósok, mint pl. salsa, guacamole elkészítéséhez.” (Vitamix Explorian, Vitamix A3500 blender)

 

SZAUER JUDIT

GASZTRO PR

„Nagyon nagyon régóta álmom egy igazi Vitamix készülék, ezer éve fontolgattam… semmihez sem hasonlítható a Vitamix textúra. Extra krémes & selymes! … És a legjobb, hogy a Vitamix A3500 a végén elmossa magát.” (Vitamix A3500 blender)

 

CSÁSZÁR FRANCISKA

Növényi alapú táplálkozási szakértő, chef

Kiemelt területek

Növényi sporttáplálkozás
Terhesség & gyermek táplálkozás
Ételintolerancia
Egészséges főzés / receptek
Növényi táplálkozási alapismeretek
Tisztítókúra

Örömmel mutatjuk be a Vitamix hazai márkanagykövetét, Feller Adrienne-t. Adrienne szenvedélyesen végzi a munkáját: számára is elengedhetetlen az egészséges életmód és a harmónia megteremtése mindennapjainkban. Natúr termékei a természet erejét használják fel, hogy támogassák a bőr egészségét és szépségét, ezáltal hozzájárulva a testi és lelki jóléthez egyaránt. A közös célok és hitvallás hozott minket össze: a természettel való összhang, az egészség megőrzése és a prevenció fontossága áll együttműködésünk középpontjában. Ugyanakkor együtt elkötelezettek vagyunk az innováció adta lehetőségek kihasználására, melyek segíthetnek egy tiszta, egészséges életmód fenntartásában.

A Vitamix kizárólag olyan készülékeket kínál, amelyek segítenek az egészséges életvitel elérésében. Folyamatosan új technológiákat fejlesztenek, amelyek még hatékonyabbá teszik ezt a folyamatot. 

Az A3500 turmixgép ennek a törekvésnek a szimbóluma, egy olyan eszköz, amely nemcsak a mindennapi táplálkozásban nyújt pótolhatatlan segítséget, de hozzájárulhat a hosszú távú egészségmegőrzéshez is. Adrienne személyes tapasztalatai és szakértelme tökéletesen kiegészítik a Vitamix filozófiáját, ezért különösen büszkék vagyunk rá, hogy ő képvisel minket, erősítve ezzel a márkánkat és közös értékeinket.

Adrienne példája inspiráló, és céljaink valamint hitvallásunk az egészség területén tökéletesen egybeesnek. Csatlakozz hozzánk, és éld át te is a Vitamix nyújtotta előnyöket mindennapjaidban.

 

Bernáth Melinda - gasztroblogger, ételfotós 

 

Több, mint 8 éve indítottam el a SMARTA blogot, ahol gyorsan elkészíthető, egészséges recepteket és a háztartáshoz kapcsolódó tippeket osztok meg.

Visszatérő probléma nagyon sok embernél, hogy nem fogyasztanak megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt. Erre kínálnak nagyon jó megoldást a smoothiek és a juice-ok, hiszen szinte észrevétlenül tudjuk a szervezetünket feltölteni tápanyagokkal és energiával. Nálunk szinte nem múlik el nap ilyen italok nélkül. És ha egyszer megtapasztalod, hogy milyen a friss gyümölcslé íze, és mennyi vitalitást tud adni, akkor soha többet nem veszel üdítőket. A blogom több tucat egészséges innivaló receptet találsz, ha nem tudod mit készíts az új tudmixodban vagy lassú préseddel.

 

E-book:

Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kicsit többet tudni a növényi táplálkozásról:
vagyis, hogyan állítsa össze az étkezeseit, mire kell odafigyelni, mik a buktatók stb. A receptek között kezdők és haladók is találnak sok új ötletet és könnyen elkészíthető tápláló
ételeket.

 

  • Az e-book hiánypótló a vegán életmódot folytatók körében.
  • Nagyon komplex és interaktív, az ember gyorsan tud váltogatni az egyes részek között, grafikonok színesítik és Franciska sok youtube videója is bele van építve.
  • Olyan “musthave” termék, ami nem csupán a növényi életmódra áttérőknek segít könnyebbé tenni az átállást, de a már évek óta vegán táplálkozóknak is sokat ad gépajánlók, receptek formájában.