Hurom H400 – Egyszerűen nagyszerű!
A Hurom H400, az új lassú préselési technológiával dolgozó slow juicer, 2023-ban a Kitchen Innovation Díj nyertese lett. A gyártó évtizedes egészsgégmegőrző tudását, technológiai fejlesztéseit ebbe az egy smart tudású lassú présgépbe olvasztotta egybe. A korábbi, az Easy sorozatban megjelenő, speciális szűrő-csiga kombinációval (multicsigával) látta el a készüléket, aminek köszönhetően a tisztítása gyors és nagyon könnyű, össze- és szétszerelése pedig egyszerű.
Az új Hurom H400 legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy a préselés előkészületeit maximálisan lerövidíti: az alapanyagokat szinte egyáltalán nem szükséges felaprítani az inni- és ennivalók elkészítéséhez, hiszen óriási présgép betöltőnyílása és az adagolója is nagyobb lett.
Vedd kezedbe az irányítást: egészségmegőrzés Hurom H400 lassú préssel!
Hurom H400 slow juicer vonzerő lista
- Fejlett technológiai tudásának köszönhetően sokkal tisztább, tápanyagokban gazdagabb leveket készít, mint a bármelyik piaci lassú prés korábban.
- Beépített pép tartályt kapott, amitől sokkal kompaktabbá vált a géptest, nem foglal sok helyet a konyhapulton.
- Speciális multicsigával facsar, ami a Hurom egyik leghatékonyabb szűrő-csiga kombinációja.
- Multifunkciós tudású: juice, smoohtie, magtejek, fagylalt is készíthetőek vele.
- Mivel mindössze 3 alkatrészt kell szétszedni, összerakni, így a tisztán tartása, mosogatása is lényegesen egyszerűbb lett.
- A Hurom H400 lassú prés, mint az összes Hurom készülék, BPA mentes anyagból készült.
Hurom H400: tiszta, teljes értékű levek, közvetlenül a természetből
A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható fitonutriensek, enzimek jótékony hatásúak egészségünkre. A kor előrehaladtával testünk egyre nagyobb mennyiségben igényli őket az optimális működése érdekében. A legtöbb hagyományos présgép már a feldolgozás során károsítja az összetevőkben megtalálható elixíreket. A Hurom juice-olási technológia viszont a hidegen sajtolásnak köszönhetően a lehető legtisztább, teljes értékű leveket hozza el nekünk. Legyen fókuszban az egészségünk, fogyasszunk minél több természetes gyümölcs- és zöldséglevet, melyek tele vannak antioxidánsokkal és segítik megakadályozni a sejtkárosodást.
Irányítsd Te tested megújulási folyamatait Hurom H400 préssel!
A Hurom H400 hidegen sajtoló lassú prést úgy tervezték, hogy a juice-olás egy megszakítás nélküli, teljesen automatizált, professzionális folyamat legyen: a készülék aprít, darabol és présel is egyben. Teszi mindezt úgy, hogy közben folyamatosan nyomon tudod követni a lé tartalmat. A Hurom H400-zal készült levek magasabb mennyiségben tartalmazzák a természetből származó tápanyagokat, nagyon finom az ízük és a bennük található tápanyagok, enzimek, vitaminok könnyebben felszívódnak, így építve napról-napra egészségünket.
A tökéletes préselés többek között a Hurom újgenerációs fejlesztésének, a multicsigának is köszönhető, ami azt jelenti, hogy szűrőket és a csigát egy egységbe integrálták. Ez az innováció növeli a préselés hatékonyságát, azaz több tiszta lé kerül a poharakba.
A multicsiga egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy természetes mozgása minimálisra csökkenti az összetevők károsodását, így megmarad a természetes íz és minden jótékony tápanyag az italokban, ételekben, amelyek akár 72 órán keresztül is elállnak.
A tisztább, sűrűbb, egészségesebb gyümölcslevek Hurom H400 préssel
Ez a második generációs multifunkciós csiga és szűrőrendszer tehát még nagyobb gyümölcslé hozammal és kapacitással dolgozik. A Hurom arra törekszik, hogy lassú préselési technológiája a lehető legtökéletesebb formában adja vissza a természetes összetevőkben megtalálható tápláló elixíreket levek formájában. És ezek a levek valóban tisztábbak, sűrűbbek, egészségesebbek, mint a hagyományos présekkel készültek.
A multicsiga használata leegyszerűsítette magát a juice-olás folyamatát is: egyszerűen csak be kell helyezni azt a tartályba és prés máris készen áll a használatra.
A Hurom H400 is “Self-feeding” technológiával dolgozik
A Hurom H400 számos nagyszerű funkciója közül különösen figyelemre méltó a “self-feeding”, azaz az önetető, önadagoló technológia alkalmazása. Csupán megtöltjük a felső kamrát mindenféle friss összetevővel, a készülék pedig elvégez helyettünk minden aprítási, darabolási, juice-olási feladatot. Óriás betöltőnyílását a korábbi modellektől örökölte: az összetevőket akár egyben is bele lehet helyezni a présbe, sőt működés közben is lehet folytatni az adagolást!
Nincs többé hosszú előkészület, darabolás, hámozás szabad kézzel! Csak az élmény juice-olás marad és a friss, egészséges levek! A Hurom H400 nem egy átlagos prés, arra tervezték, hogy minden eddiginél könnyebb, kényelmesebb, egyszerűbb legyen a juice-olás.
Hurom H400 – Biztonságos BPA-mentes anyagokkal
Hála a csendes motornak minden reggel zökkenőmentesen, harmonikusan indulhat. A friss, tápanyagban gazdag italok elkészítése töredékére rövidül. Nem kell órákkal korábban kelni egy pohár juice miatt! Csak bekapcsoljuk a gépet, előkészítjük az összetevőket, belerakjuk és az mindent elkészít helyettünk. Nincs többé szűrőbe száradt, ragadt rost tisztítás: csak egy pár perces mosogatás és már indulhatunk is a dolgunkra.
Kompakt modell a helytakarékosságért: a péptartály beépült a géptestbe, így a készülék kevesebb helyet foglal el és sokkal esztétikusabban is néz ki. Extra szépség, hogy a Hurom H400 gyümölcsprés tartozékai 100%-ban BPA-mentesek, pengék vagy éles alkatrészek nélkül készülnek, így az egész család számára biztonságosak. A Hurom H400 minden egyes alkotóeleme szigorú szabványoknak lett megfeleltetve, így a prémium tritán és ultém alkatrészek hosszútávú “életbiztosítást” jelentenek a készüléknek, akár évtizedeken keresztül is kiszolgálnak minket, napi használat mellett is.
Hasznos tanácsok Hurom H400-zal való juice-oláshoz
Citrusfélék (grapefruit, narancs, citrom stb.)
- Hámozza le a külső héját, és darabokra vágva helyezze bele az adagolótartályba. Előtte távolítsa el a kemény, étkezésre alkalmatlan magokat.
Vastag héjú gyümölcsök (ananász, sárkánygyümölcs, dinnye, görögdinnye, gránátalma, stb.)
- Hámozza le a külső héjat és vágja fel a gyümölcsöket akkora darabokra, hogy be tudja helyezni az adagoló nyílásba. A nem ehető részeket távolítsa el.
Kemény magvas gyümölcsök (szőlő, alma, őszi- és sárgabarack, szilva, cseresznye, datolyaszilva stb.)
- A nem ehető, nagy és kemény magvakkal rendelkező gyümölcsöknek és zöldségeknek, mint pl. a barack, távolítsa el a magját. A kemény magok megállíthatják a terméket használat közben, és károsíthatják az alkatrészeket. Ha lehetséges, távolítsa el az almamagot, mivel mérgező lehet.
Puha gyümölcsök (eper, kivi, banán, mangó, alma, körte stb.)
- Ha puha összetevőket szeretne önmagában használni, a lé összegyűlik a kamra belsejében, és nem préselhető megfelelően. Kásás, túlérett, puha gyümölcsökhöz nem ajánljuk a készüléket, válasszon friss, ropogós gyümölcsöt a juice készítéshez, illetve adjon hozzá más olyan hozzávalókat, amelyek nem túl lágyak.
Neked tervezve
Világ első
A Hurom által kifejlesztett és szabadalmaztatott („Vertical Cold Press Juicers”) első lassú prés a világon.
|
Csendes és könnyen tisztítható
A csendes motor lehetővé teszi, hogy reggel ne zavarj fel senkit, és a tisztítás is csak néhány percet vesz igénybe.
|
Biztonságos működés
A Hurom prések 100%-ban BPA-mentesek és nincsenek bennük pengék vagy éles alkatrészek, így teljesen biztonságosak az egész családod számára.
|
Természetes íz
A lassú préselés több levet nyom ki az alapanyagokból, így finom ízű lé készül, ami akár 72 óráig is eláll.
|
Több tápanyag, minimális oxidáció
A lassúprés technológia segítségével a gyümölcsök és zöldségek lé tartalmát alacsony fordulatszámon préseli ki, így minimálisra csökkenti az alapanyagok károsodását, megőrizve az eredeti ízt és tápértéket.
|
|